Jongerenyoga: tijd voor jezelf

Ben je te oud voor Kinderyoga en nog te jong om je thuis te voelen bij yoga voor volwassenen? Dan is Jongerenyoga misschien iets voor jou …

Wat is jongerenyoga en wat kan het voor jou betekenen?
Je bevindt je in een bijzondere fase van je leven waarin er veel verandert, je nieuwe dingen gaat ontdekken en waarin er veel van je gevraagd wordt.

Dit is een hele leuke en spannende periode in je leven. Het is ook een drukke periode waarin je veel energie verbruikt en hard moet werken op school. Er gebeurt een heleboel en er kunnen wel eens momenten zijn waarop je het gevoel hebt geen energie meer te hebben. Misschien ervaar je wel eens stress en heb je het gevoel veel te moeten.

Door yoga kun je hier makkelijker mee omgaan. Yoga geeft je ontspanning waardoor je jouw stress en het vele moeten los kunt laten. Heerlijk een uur rust en lekker relaxen in je yogabroek en T-shirt. Even niets hoeven en de tijd nemen, helemaal voor jezelf. Gewoon jezelf zijn!

Yoga doe je samen, gezellig met leeftijdsgenoten. Tijd om het met elkaar over dingen te hebben die jullie bezighouden. Tijdens de lessen maak je je bewust van de dingen die je bezighouden en ontdek je jouw eigen kracht en mogelijkheden. Je leert jezelf waarderen zoals je werkelijk bent.

Yoga zorgt ervoor dat je je makkelijker kunt concentreren. Het geeft je rust en helderheid in je hoofd waardoor je sneller en effectiever je dingen kunt doen, zoals bijvoorbeeld je huiswerk. Zo houd je tijd en energie over voor de dingen die jij leuk vindt!

Yoga is goed voor je lichaam; je wordt er sterk en soepel van. Door het doen van ademoefeningen en bewust met je lichaam en geest om te gaan, houd je jouw lichaam en geest zuiver van binnen. Yoga laat je stralen! Je voelt je lekker fit, gezond en ontspannen en dat straal je uit.

Yoga is plezier hebben. Het laat de zon in je schijnen! Het gaat niet om competitie of oordelen en we respecteren elkaar zoals we zijn. Er wordt gewerkt met thema’s die bij jou passen.

Nieuwsgierig? Kom dan eens langs. Het is altijd mogelijk eerst een proefles te doen om te kijken of yoga iets voor jou is. Als je meer wilt weten, neem dan gerust contact met me op.

Informatie

Leeftijd
Jongerenyoga is voor jongvolwassenen
van 13-18 jaar.

Als je 12 jaar bent, kan het zijn dat jij je meer thuis voelt bij Jongerenyoga dan bij Kinderyoga.
Overleg hierover is natuurlijk mogelijk.

Locatie, tarieven & tijden
De yogalessen worden gegeven in het
MOC-gebouw, Lindenlaan 75 te Amstelveen.

De groepen zijn klein zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.
Een proefles kost
5 euro

Een losse les kost
11 euro

10 rittenkaart
(12 weken geldig uitgezonderd schoolvakanties)
100 euro

Alle lessen duren een uur
Voor informatie over lesdagen en lestijden kunt u contact met mij opnemen per email of telefonisch.
Tijdens de schoolvakanties & officiële feestdagen zijn er geen lessen.